Sinds vandaag staat er op de sites van Muziek & Liturgie en Het Orgel een nieuw “portal Muziek”. Via deze pagina krijgt u toegang tot verschillende databases met bladmuziek. Momenteel zijn dat de Muziekbijlagen uit M & L (openbaar) en het Ledenproject Bladmuziek (met inlog alleen voor leden).

De komende tijd zullen de muziekbijlagen uit de vroege jaren van M & L gescand en gepubliceerd worden zodat er een complete database ontstaat met alle muziekbijlagen vanaf 2002. Momenteel kan er alleen via de algemene zoekfunctie van de site in deze database gezocht worden. Op den duur komt er ook een zoek- en filterfunctie voor deze database zoals u die al kent uit het ledenproject Bladmuziek.

Daarnaast komt er onder het kopje Muziekbijlagen Organist & Eredienst (de voorloper van M & L) een database met ingescande muziekbijlagen uit dit tijdschrift. Dit project gaat lange tijd in beslag nemen, maar regelmatig zullen porties muziek geplaatst worden. Via de rubriek Nieuws wordt u op de hoogte gehouden.